Uitgaan in Hurghada

Op plekken waar veel toeristen bij elkaar komen is ook de behoefte aan uitgaan. Dit kan lekker uit eten zijn, maar ook een biertje drinken of tot in de late uurtjes met de voetjes van de vloer en dansen. Een jaar of 10 geleden was er nog vrijwel geen plek om heen te gaan in de avond. Vaak bleef je bij je hotel en deed je daar nog een drankje. Gelukkig is hier de laatste jaren wel verandering in gekomen en kent Hurghada veel mogelijkheden om een leuke avond binnen en buiten je hotel te beleven.

Hotels
Veel hotels hebben in het hoogseizoen wel animatie voor in de avond. Optredens van muzikanten, buikdanseressen, komieken of het personeel zelf die er voor zorgen dat je een leuke avond hebt. De bar in de meeste hotels is over het algemeen wel goed gevuld met gasten en het is natuurlijk leuk om hier contact met anderen te leggen.

Little Buddha
De Little Buddha is toch wel één van de oudste clubs van Hurghada. De club is gelegen nabij het Sindbad hotel in El Mamsha. De club is zeker niet de goedkoopste en veel bezoekers komen hier eerst om te dineren en vervolgens tot in de late uurtjes te dansen op de muziek. De club staat bekend om de goede kwaliteit sushi die ze serveren. Lust je dit niet? Geen probleem, er staat veel meer op het menu. De muziek kan per avond verschillen en één keer per week is het ladies-night. Het is de meest hippe club met een luxe uitstraling, dus even netjes kleden voordat je heen gaat is wel gewenst.

Elements Club
Een zeer populaire club die gevestigd is in het Steigenberger Hotel. Als je als gast in het Steigenberger Hotel verblijft krijg je ook nog eens 25% korting bij de club. De club is populair vanwege de ligging, muziek en ook hier is een goede sushi bar. Iedere donderdag is het ladies night, dames mogen dan gratis naar binnen en tussen 23:00 – 01:00 uur zijn de cocktails gratis voor de dames. Altijd leuk!

Caribbean Bar
De Caribbean Bar is gelegen in het Bella Vista Hotel. De bar is populair bij de lokale bevolking maar wordt ook goed bezocht door toeristen. De ligging aan het strand met prachtig uitzicht over de zee maakt het compleet. Bij deze locatie kan je heerlijk eten en drinken. Ontbijt, lunch en diner serveren ze allemaal. Soms zijn er thema-avonden, bijvoorbeeld een BBQ avond met live optredens. Daarnaast zul je merken dat er bij belangrijke voetbalwedstrijden bijbehorende avonden zijn waarbij voetbal op het grote scherm centraal staat.

Hard Rock Café
Je komt ze overal ter wereld tegen en dus ook in Hurghada, het wereldberoemde Hard Rock Café. Eten en drinken van de kwaliteit die je gewend bent en ook de bekende shirtjes zijn hier uiteraard te koop. De prijzen zijn westers, dus aan de hoge kant maar daar krijg je wel een prima kwaliteit voor terug. Het café is gelegen tussen het Grand Hotel en het Steigenberger El Dau Hotel in El Mamsha.

Overig
Er zijn nog veel meer plekken waar je heen kunt gaan in Hurghada en ook komt het regelmatig voor dat uitgaansgelegenheden sluiten. De hierboven beschreven plekken zijn momenteel de meest populaire. Als je merkt dat ze niet meer kloppen horen we het graag van je en zullen we dit aanpassen.